Světová premiéra filmu "Fantastické houby" 26.3.2020 v ČR

Světová premiéra 26.3.2020 „Fantastic Fungi“ – dokumentárního filmu o říši hub se bude promítat i u nás v ČR!

Pokud Vás zajímají houby (a nejen jejich účinky), ale například i z hlediska vědy, technologického pokroku a medicíny, je tento film určený právě Vám.

Přední mykolog Paul Stamets a další odborníci představí v tomto filmu říši hub tak, jak jsme ji nikdy předtím ještě neviděli. Lépe řečeno, to co se skrývá zahaleno pod závojem těchto organismů je opravdu velmi fascinující!

Houby a jejich mycelium mají dalekosáhlejší vliv na tuto planetu, než jsme si kdy mysleli…


Trailer k filmu:



Fantastic Fungi - Premiéra v ČR / Czech Premier, proběhne 26.3. 2020 v Praze, Kino Dlabačov.

VSTUPENKY ZDE!



"Příběh Itay Nevo je velmi zajímavý. 

Ztratil totiž jeden ze svých smyslů po vážné nehodě, a to čich. 

O 3 roky později se mu čich vrátil zpět po užití hub obsahujících psilocybin."



O nezměrném potenciálu nejen psilocybinových hub se bude mluvit i na projekci snímku Perfect Fungi.

Po filmu bude následovat diskuze s předním českým mykologem RNDr. Jan Borovičkou, Ph.D. a neurovědcem a psychiatrem z Národní Ústav Duševního Zdraví, MUDr. Filipem Tylšem, PhD.


Zarezervujte si své místo na snímek nejen o houbách obsahujících psilocybin - Fantastic Fungi - Premiéra v ČR / Czech Premier, která proběhne 26.3. 2020.

"Fantastické houby" se budou promítat v tento den na více než 500 místech po celém světě.


O filmu:

Fantastické houby režiséra Louie Schwartzberga, je film pozdvihující vědomí, který nám umožní ponořit se napříč časem a prostorem do magické země, jež se nachází pod našima nohama, do podzemní sítě, která dokáže uzdravit a zachránit naši planetu.
Do tématiky nahlédneme očima renomovaných vědců a mykologů, jako jsou Paul Stamets, nejprodávanější autoři Michael Pollan, Eugenia Bone, Andrew Weil a další, kteří nám napomůžou zvědomit krásu, inteligenci i řešení, které nám houby nabízí ve spojení s některými z našich nejnaléhavějších lékařských, terapeutických a environmentálních výzev.


Hodnocení: NR
Žánr: Dokumentární
Režie: Louie Schwartzberg
Autor: Mark Monroe
V divadlech: 11. října 2019 Limited
Runtime: 74 minut
Studio: Moving Art

https://fantasticfungi.com

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.